6 nov 2008, 11:12

touch and go 

  Poesía » Otra
700 0 6

можеш да спреш четвъртъка фелисити

докато чакаш на спирката

е така само с щракане на пръсти

и да завали сняг

като непредвидено удоволствие

блокиращо социалния живот

в 5 сантиметра

като опиташ произнасянето

на всички С в езика

можеш да оплетеш кошница

за сънища

в най-доброто място на света

където времето винаги е ок

и имаш дълга оранжева рокля на цветя

а палтото ти се рее из паркингите

като мисъл магнифик

или както му викат хората - просто

кефиш -

можеш да спреш четвъртъка фелисити

докато влизат

непоканените оттенъци

на някои фрагменти

и съвпадат безучастно

по следи от остри токчета

е така като щракване с пръсти

заваляло в 5

от минал декември по улица без завой

вечер - така ще те целуна -

и един останал навес

за приютяване на сълзи

и открехната врата към ада

ю

без излишно споделяне фелисити

е така - щрак

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??