20 ago 2008, 20:27

Това е мъжът 

  Poesía » De amor
576 0 3

Исках само това да ти кажа,
че ти вярвах, че те обичах,
всяка дума с устни поемах,
всеки път в тебе се вричах.

Как ме гледаше нежно и властно,
как ме лъга без никаква жал,
как ме любеше силно и страстно
и остави в сърцето ми жар.


Ти си с каменно, твърдо сърце,
как не трепна при някоя лъжа,
отпуснах се в твоите ръце,
аз ти вярвах - това е мъжа.

Да те мачка и тъпче умее,
жал няма, ни капчица жал,
в него само злоба вилнее,
той не знае що е тъга.
 
    
                                                                                                                               00:16ч
                                                                                                                               26.10.2007г

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??