19 jun 2007, 10:52

Това, което не съм прошепвала 

  Poesía
595 0 2
 

Можем да кажем хиляди неща

И едно ‘'обичам те''...

... можеш да докоснеш тези усни -

онези  чувства ще изпиташ  ли?


Може  би още ние  е страх?

Може би не осъзнаваме това?... Много боли!


Силно ще вали.

Отново ще мълчим.

Тази тишина опитвам се да разбера,

Опитвам се да си спомня...


... тези усни, които не съм докосвала.

Тези очи, които не съм виждала.


Това "обичам те",  което не съм прошепвала.

Липсва ми... опитвам се да разбера...



© Радост Динева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??