19 июн. 2007 г., 10:52

Това, което не съм прошепвала 

  Поэзия
594 0 2
 

Можем да кажем хиляди неща

И едно ‘'обичам те''...

... можеш да докоснеш тези усни -

онези  чувства ще изпиташ  ли?


Може  би още ние  е страх?

Може би не осъзнаваме това?... Много боли!


Силно ще вали.

Отново ще мълчим.

Тази тишина опитвам се да разбера,

Опитвам се да си спомня...


... тези усни, които не съм докосвала.

Тези очи, които не съм виждала.


Това "обичам те",  което не съм прошепвала.

Липсва ми... опитвам се да разбера...



© Радост Динева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??