Jun 19, 2007, 10:52 AM

Това, което не съм прошепвала 

  Poetry
592 0 2
 

Можем да кажем хиляди неща

И едно ‘'обичам те''...

... можеш да докоснеш тези усни -

онези  чувства ще изпиташ  ли?


Може  би още ние  е страх?

Може би не осъзнаваме това?... Много боли!


Силно ще вали.

Отново ще мълчим.

Тази тишина опитвам се да разбера,

Опитвам се да си спомня...


... тези усни, които не съм докосвала.

Тези очи, които не съм виждала.


Това "обичам те",  което не съм прошепвала.

Липсва ми... опитвам се да разбера...



© Радост Динева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??