17 ene 2010, 10:44

Това, за което мълчим 

  Poesía » Otra
1071 0 20

Природата, къщите, ето, небето отгоре,

шепнат нещо, или страховито бучат.

Сигурно много е важно това, за което говорят,

но още по-важно това, за което мълчат.

 

Ние с теб сме съгласни. Понякога спорим.

Понякога даже срещаме бегло очи.

Сигурно много е важно това, за което говорим,

но още по-важно това, за което мълчим.

 

Усмихни ми се, мила! Преди да го чуем и важното,

дето някой ли, нещо ли - там, под зеления чим,

на някакъв друг език се опитва да ни го каже,

това, за което така упорито мълчим.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??