Природата, къщите, ето, небето отгоре,
шепнат нещо, или страховито бучат.
Сигурно много е важно това, за което говорят,
но още по-важно това, за което мълчат.
Ние с теб сме съгласни. Понякога спорим.
Понякога даже срещаме бегло очи.
Сигурно много е важно това, за което говорим,
но още по-важно това, за което мълчим.
Усмихни ми се, мила! Преди да го чуем и важното,
дето някой ли, нещо ли - там, под зеления чим,
на някакъв друг език се опитва да ни го каже,
това, за което така упорито мълчим.
© Райчо Русев Все права защищены
Страхотно е!!! Поздрав и ЧНГ !