Този август ще помня с лъчите на слънцето жарко
и звездните нощи с пияни от обич щурци.
За да бъда щастлива, е нужно толкова малко -
усмивка, тихо местенце или чифт обеци.
С кръв гореща е август, прави нещата различни,
вае с пръсти от лято лодки с красиви мечти,
замита умората в глуха пътека клинична,
затова го обичам, отдавна сме с него на "ти ".
Този август с душа на моряк, ме кара да искам
всеки ден от живота да носи зрънце късмет.
И няма да питам изобщо какъв ще е риска
да превърна мечтите в реалност. Коя е наред?!
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados