... е понеже ми липсваш
а пък аз се научих отдавна да правя мъгли
да те стривам на капки и ей тъй - наужким
да заричам небето кога да валиш
... и понеже владея стотици пустини
седем тепета и всички земи
(които изброждам нощем в съня си)
и още толкова тъмни гори...
подарявам ти всичко - посоките даже
но в замяна си искам морето и всички вълни
да попия по теб... понеже ми липсваш
тази нощ заедно да повалим
© Бехрин Todos los derechos reservados