16 mar 2023, 15:08

Този дъжд 

  Poesía
201 0 0

Този дъжд... плиска се в минорен звук,

удря по перваза, брули цветни листи -

падат -

ударени, наранени,сякаш унизени...

 

Този дъжд - мокро.

Студени нюанси сграбчват сърцето...

 

Рисувам времето и стона му,

подивели мисли рисувам...

този дъжд...

 

Този дъжд - приглушен шепот

или акустична измама...

Лист като език огънат

свири минорно...

 

Попитай дали ми е студено...

попитай... в този дъжд...

дали ръцете ти ще търся...

попитай...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??