Този дъжд... плиска се в минорен звук,
удря по перваза, брули цветни листи -
падат -
ударени, наранени,сякаш унизени...
Този дъжд - мокро.
Студени нюанси сграбчват сърцето...
Рисувам времето и стона му,
подивели мисли рисувам...
този дъжд...
Този дъжд - приглушен шепот
или акустична измама...
Лист като език огънат
свири минорно...
Попитай дали ми е студено...
попитай... в този дъжд...
дали ръцете ти ще търся...
попитай...
© Дима Всички права запазени