1 mar 2008, 11:22

Този път е моя 

  Poesía » Filosófica
694 0 7

Повече от час не бяхме мръднали...

И кръгът в зелено сякаш се обеззвери.

Стенеше под гумите асфалт изтръпнал.

Автобусът не отваряше врати.

А завоят се превръщаше в химера...

Викове, тук-там  псувни и смрад -

повече дори от вчера.

Кръг десети в Дантевия АД.

 

Шут в стъклото,

ето ме отвън...

десет метра до завоя.

Бягам през глава

като насън.

Зная - този път е моя.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??