2 nov 2023, 16:53

Трансформънс кривинале 

  Poesía » Epigramas
121 0 0

Убиец на куче затварят - 

касапин, авджия нехаят.

Животни клети,

но и превзети

или проклети - 

в обори, клетки.

 

С образование начално

и назначение началник - 

минало необратимо.

Бъдеще неизбежимо - 

процесор

професор.

© Венко Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??