Убиец на куче затварят -
касапин, авджия нехаят.
Животни клети,
но и превзети
или проклети -
в обори, клетки.
С образование начално
и назначение началник -
минало необратимо.
Бъдеще неизбежимо -
процесор
професор.
© Венко Василкин Всички права запазени