31 jul 2008, 20:42

Транспортно 

  Poesía » De humor
509 0 1
 

Лъха ме мощно отляво

острият мирис на пор.

Извръщам се, смръквам и казвам си:

Нашенски градски транспор (без "т", щото не се римува)

 

Икарусът жално поскърцва,

покраща се, стене от зор.

Все по-трудно е вече за него

да дава отпор.

 

Миризмата бавно се слива

в общ, ненатрапчив хор.

Дори и аз вече разбирам,

че също съм в този отбор.

 

Вратите отварят се трудно,

народът гледа с поглед див,

а аз пък съм много доволен,

че нямам емоционален срив.

 

А този от дясно зад мене

със сигурност хапвал е боб,

но нищо, ще дойде мечтаното време,

ще сляза от този въртоп.

 

Внезапно пред мене се шмугва

ужасно красива жена.

Небрежно гърбът си опира

о моята нервна ръка.

 

Настъпва ме много жестоко,

сякаш огромен е слон,

а токчето й ме пронизва

като стрела на Купидон.

 

Жената, усетила свойта простъпка,

извърта се с мъка към мен,

а на пътя една случайна дупка

почти ни докарва до флуиден обмен.

 

Бузката й нежно се отърква

в настръхналата ми гръд.

Ръката ми изведнъж, но съвсем случайно,

напипва гола плът.

 

Мощен шамар ме отнася,

като тежкотоварен камион.

Стискам зъби и всичко понасям,

и дори не издавам стон.   

© Хийл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • весело е ,харесва ми как си предал атмосферата в градския транспорт
    аз за щастие не го палзвам,карам колело-по е гот и си на въздух....
Propuestas
: ??:??