27 ago 2010, 21:55

Трепет 

  Poesía » De amor
569 0 0

Страх човешки, страх любовен

гори в сърцето ми като отрова.

А без любов не мога,

нежни думи в шепот греховен.

 

Страстна болка, неистова умора.

Сърдечен трепет в душата заровен.

В сън нереален търся покоя.

Скръб, печал и скрита неволя.

 

Невъзвратима е моята воля.

Един миг недостоен, отритнат,

в пристъп на спомен неволен

тлее във вечния огън.

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??