18 jun 2007, 9:46

Трепети 

  Poesía
556 0 12
Погледни ме, поглеждай ме ти,
виж в очите ми образа свой,
чрез твоя лик във мен се роди
порив жив и от чувства порой.
...

Прегърни ме, прегръщай ме ти,
обвий тялото ми със силни ръце,
щом се сгуша до твоите гърди,
чувам ритъм на мъжко сърце.
...

Докосни ме... докосвай ме ти,
приласкай ме, люби ме в нощта,
думи нежни цяла нощ ми реди
и повтаряй пак  „онези„ неща.
...

Целуни ме... целувай ме ти,
с устни всяка моя част покори,
със своя трепет и мен зареди,
всяка нежна нощ на мен подари.
...

2006г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??