16 ago 2017, 10:26

Трепети 

  Poesía » De amor
803 2 13

Трепети

 

Разпръснати капчици дъжд

събрали се  бяха във облак.

Появи се ти изведнъж

и озаряваш ме напоследък.

 

Разхвърлени пръски мечти

събираш в топла усмивка.

И днес с мисли почти

докосвам всяка твоя извивка.

 

Разпилени пера от надежди

подреждаш ги в моята вяра.

С теб напред вече поглеждам,

забравил болката стара.

 

От разчупени мисли и срички

в мен нови чувства създаваш.

И колко горещи са всички

не знам дали осъзнаваш?!

 

Разкъсани кръпки душа

съшиваш в новата дреха.

И повярвай, днес не греша,

всичко си ти, а не моя утеха!

 

15.08.2017 г.          Велин

© Велин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??