1 feb 2018, 9:40

Трепети 

  Poesía » De humor
682 1 6

Усещам как сърцето ти трепери

но дали е от любов към мен

или копнеж по чужди двери.

 

С роза в косата подсилила си любовта,

красива си напудрена особа

но съмнения гризат ме

дали ще дойдеш днеска в мойта соба

 

Ако все пак решиш се

и над мен смилиш се,

 

ще те чакам зад дувара

с пушката ми стара

 

(тя поне не ми изневерява)

 

/Творбата е с двусмислено значение.

който както иска да тълкува/

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??