1.02.2018 г., 9:40 ч.

Трепети 

  Поезия » Хумористична
691 1 6

Усещам как сърцето ти трепери

но дали е от любов към мен

или копнеж по чужди двери.

 

С роза в косата подсилила си любовта,

красива си напудрена особа

но съмнения гризат ме

дали ще дойдеш днеска в мойта соба

 

Ако все пак решиш се

и над мен смилиш се,

 

ще те чакам зад дувара

с пушката ми стара

 

(тя поне не ми изневерява)

 

/Творбата е с двусмислено значение.

който както иска да тълкува/

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??