Усещам как сърцето ти трепери
но дали е от любов към мен
или копнеж по чужди двери.
С роза в косата подсилила си любовта,
красива си напудрена особа
но съмнения гризат ме
дали ще дойдеш днеска в мойта соба
Ако все пак решиш се
и над мен смилиш се,
ще те чакам зад дувара
с пушката ми стара
(тя поне не ми изневерява)
/Творбата е с двусмислено значение.
който както иска да тълкува/
© Христо Манчев All rights reserved.
кремаклйка
удари стакан
анасонлйка
да му мисли
тази завалйка.