Минава време. Превалихме трийсетте.
Минава време. Остаряхме ли, приятелю...
Как живяхме до сега -
на мотора и все на път.
В болка, радост и тъга,
в наше истинско приятелство.
Миналите дни - тридесет години.
Времето лети, неусетно мина.
Наште младини...
Още съм с мотор, карам като вятър.
Още съм герой в романтичен театър.
Миналите дни...
Минава време. Трийсет сребърни лета.
Нима след време ще пораснеме, приятелю?
Как я караме сега – на мотора пак на път.
В болка радост и тъга
не прощаваме предателство.
Минава време.
Ще пораснем ли, приятелю?
© Румен Марков Todos los derechos reservados