14 dic 2007, 22:52

трип 

  Poesía » De amor
488 0 4

Пътувам към теб

и нежно потъвам,

опитвам твоя звук,

а ти ми оцветяваш думичките

всяка във различен цвят.

Изгубвам се на твойта улица

и се чудя дали ще ме намериш.

Там, където къщите са усмихнати,

а слънцата са лампите,

там

в твоя

свят.

 

© Вени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??