14.12.2007 г., 22:52 ч.

трип 

  Поезия » Любовна
482 0 4

Пътувам към теб

и нежно потъвам,

опитвам твоя звук,

а ти ми оцветяваш думичките

всяка във различен цвят.

Изгубвам се на твойта улица

и се чудя дали ще ме намериш.

Там, където къщите са усмихнати,

а слънцата са лампите,

там

в твоя

свят.

 

© Вени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??