Dec 14, 2007, 10:52 PM

трип 

  Poetry » Love
489 0 4

Пътувам към теб

и нежно потъвам,

опитвам твоя звук,

а ти ми оцветяваш думичките

всяка във различен цвят.

Изгубвам се на твойта улица

и се чудя дали ще ме намериш.

Там, където къщите са усмихнати,

а слънцата са лампите,

там

в твоя

свят.

 

© Вени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??