31 ene 2005, 8:32

Триптих 

  Poesía
1060 0 0

Завъртя се пак в егоистични мисли.

От кръговрата им отново съм изхвърлен.

И пак съм сам сред преспи снежни,

кървящ, но благославящ любовта.

© Павел Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??