Jan 31, 2005, 8:32 AM

Триптих 

  Poetry
1068 0 0

Завъртя се пак в егоистични мисли.

От кръговрата им отново съм изхвърлен.

И пак съм сам сред преспи снежни,

кървящ, но благославящ любовта.

© Павел Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??