31.01.2005 г., 8:32 ч.

Триптих 

  Поезия
997 0 0

Завъртя се пак в егоистични мисли.

От кръговрата им отново съм изхвърлен.

И пак съм сам сред преспи снежни,

кървящ, но благославящ любовта.

© Павел Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??