Не винаги в живота е така
тъй както сърцето ни желае,
да бъдем истински, и без лъжа
да кажем по-добри сме.
Променяме се ,дали за лошо...
дали добро...но грозно гледаме
в доброто,не вярваме когато споделят,
че ние сме им най-доброто.
Кога ще се научим да Обичаме,не себе си
светът около нас.И за него да се борим!?
Дори да бъде срещу нас.Пъзел!?
Промяната променя ли човека?
А истината,истината знае ли?
Зловещо сменяме си мислите,
тъй както и гласуваме.
Тогава за какво в живота съществуваме?
© Ангел Todos los derechos reservados