ТРУДНО СЕ РАЗБИРАМЕ
Трудно се разбираме, а нещо
ни привлича все един към друг.
И от обич тежко отмаляла
срутвам се като от тежък труд.
Трудно във хармония се движим,
но не искам тебе да виня.
Всеки следва своя траектория.
Ти прости – по моята вървя.
Труден всеки жест е за разбиране.
Може би за тебе ти си прав,
но когато себе си преследвам,
ти не ме кори за моя нрав!
Ясно е – един без друг не можем.
По-добре ръце ми протегни!
Днес не искаш? Нека не говорим.
Ала утре пак ме навести!
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
всеки по своята си траектория... а всъщност най-хубаво е
когато те се пресичат... поздрав за стиха!