13 sept 2016, 20:53

Трудности 

  Poesía
295 0 4

зависима
от нуждата
да те имам
до мен 
сега
и винаги.

под контрола
на чувствата ми
към теб
и дивата любов,
опитомена от теб
принадлежаща до краен предел
на унищожителя.

© Слънчоглед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??