Лесно е да си тръгнеш -
малцина остават.
Лесно е да сгрешиш -
малцина си признават.
Лесно е да спреш -
малцина продължават.
Лесно е да паднеш -
малцина се изправят.
Лесно е да обидиш -
малцина се извиняват.
По дяволите
мнозинството!
Да бъдем
малцинство!
© Елена Todos los derechos reservados