17.06.2008 г., 15:58 ч.

Трудното 

  Поезия » Друга
532 0 5
 

Лесно е да си тръгнеш -

малцина остават.

Лесно е да сгрешиш -

                       малцина си признават.

Лесно е да спреш -

                       малцина продължават.

Лесно е да паднеш -

                       малцина се изправят.

Лесно е да обидиш -

                      малцина се извиняват.

По дяволите

                     мнозинството!

Да бъдем

                    малцинство!

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??