23 nov 2017, 11:30

Трябва ли... ? 

  Poesía » De amor, Verso libre
633 1 2

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Обичам те!"?

Ще замълчиш ли? 

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Искам те!"?

Ще си отидеш ли? 

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Бъди до мен!"?

Ще се уплашиш ли? 

 

Какво да направя, за да не ми обърнеш гръб? 

"Обичам те!"

"Искам те!"

"Бъди до мен!"

Трябва ли да се страхувам? 

© П.Д. Todos los derechos reservados

От времето, когато все още се страхувах, чакайки отсрещното "Обичам те! "...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти!
  • В любими
Propuestas
: ??:??