Nov 23, 2017, 11:30 AM

Трябва ли... ? 

  Poetry » Love, Free verse
634 1 2

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Обичам те!"?

Ще замълчиш ли? 

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Искам те!"?

Ще си отидеш ли? 

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Бъди до мен!"?

Ще се уплашиш ли? 

 

Какво да направя, за да не ми обърнеш гръб? 

"Обичам те!"

"Искам те!"

"Бъди до мен!"

Трябва ли да се страхувам? 

© П.Д. All rights reserved.

От времето, когато все още се страхувах, чакайки отсрещното "Обичам те! "...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти!
  • В любими
Random works
: ??:??