23 нояб. 2017 г., 11:30

Трябва ли... ? 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
635 1 2

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Обичам те!"?

Ще замълчиш ли? 

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Искам те!"?

Ще си отидеш ли? 

Трябва ли да се страхувам да кажа

"Бъди до мен!"?

Ще се уплашиш ли? 

 

Какво да направя, за да не ми обърнеш гръб? 

"Обичам те!"

"Искам те!"

"Бъди до мен!"

Трябва ли да се страхувам? 

© П.Д. Все права защищены

От времето, когато все още се страхувах, чакайки отсрещното "Обичам те! "...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти!
  • В любими
Предложения
: ??:??