28 mar 2014, 13:04

Tрънче 

  Poesía » De amor
429 0 5

 

 

                                      ТРЪНЧЕ

 

                                       Щом повее вьнка вятър

                                       и цветецът се разтвори

                                       с тебе нещо си говоря...

                                       Пращам пролетния вятьр

                                       портата да ти отвори...

                                       Нося трьнче във душата,

                                       но за теб

                                       ще се престоря!

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??