Mar 28, 2014, 1:04 PM

Tрънче 

  Poetry » Love
428 0 5

 

 

                                      ТРЪНЧЕ

 

                                       Щом повее вьнка вятър

                                       и цветецът се разтвори

                                       с тебе нещо си говоря...

                                       Пращам пролетния вятьр

                                       портата да ти отвори...

                                       Нося трьнче във душата,

                                       но за теб

                                       ще се престоря!

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??