28.03.2014 г., 13:04 ч.

Tрънче 

  Поезия » Любовна
425 0 5

 

 

                                      ТРЪНЧЕ

 

                                       Щом повее вьнка вятър

                                       и цветецът се разтвори

                                       с тебе нещо си говоря...

                                       Пращам пролетния вятьр

                                       портата да ти отвори...

                                       Нося трьнче във душата,

                                       но за теб

                                       ще се престоря!

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??