10 sept 2019, 16:18

Трънче 

  Poesía » De humor, Para niños
375 0 1

Тате, тате, ще умра!

Тичай, бързо ме спасѝ!

Трънче боцна ми крака!

Болка страшна! Ох, боли!

 

Тате, тате, ще умра!

Кръв се лее из ведро!

Яма имам във крака,

даже вижда се черво!

 

Тате, тате, ще умра!

Бързай, бързай! Ох, боли!

Ех, каква, каква беда,

трънът още там стои!

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??