10 сент. 2019 г., 16:18

Трънче 

  Поэзия » Юмористическая, Для детей
374 0 1

Тате, тате, ще умра!

Тичай, бързо ме спасѝ!

Трънче боцна ми крака!

Болка страшна! Ох, боли!

 

Тате, тате, ще умра!

Кръв се лее из ведро!

Яма имам във крака,

даже вижда се черво!

 

Тате, тате, ще умра!

Бързай, бързай! Ох, боли!

Ех, каква, каква беда,

трънът още там стои!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??