10 feb 2017, 16:02

Тръпка 

  Poesía » De amor
820 1 3

Потръпва тръпка, тръпнеща, значима,

при мисълта, че някъде те има!

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??