Feb 10, 2017, 4:02 PM

Тръпка 

  Poetry » Love
827 1 3

Потръпва тръпка, тръпнеща, значима,

при мисълта, че някъде те има!

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??