11 oct 2011, 16:11

Тук, до мен 

  Poesía » De amor
523 0 2

 

 

Навярно някой, някъде си,

много ме привлича,

но ни делят, уви, огромни разстояния.

А може би и той

в мечтите си към мен да тича -

това са временни,

моментни състояния.

 

Мен нужно ми е някой тук, до мен,

да ме обича

и да усещам често ласките му топли, нежни.

Душата ми на птица полетяла

ще прилича,

ще е свободна и открита -

и в дните белоснежни.

 

Тогава мога аз да бъда

истински щастлива!

Животът да ме радва и да чувствам,

че съм жива!

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова добре описва това, което усещам в момента
  • Искрено и с болка!Привет,Славка!
Propuestas
: ??:??