Кумчо Вълчо – футболист,
Зайко Байко – каратист.
Щом си хапна от медеца,
мажоретка стана Меца.
Баскетбол играе Ежко,
леко скача, стъпва тежко.
Пръв плувец, че беше Лиса,
после всичките ги слиса.
Охльо Бохльо е бегач,
костенурката – скачач.
Катеричка щанги вдига,
бре, че чудо, хайде стига!
На отборите медали
там съдиите раздали.
Даже ти турнира чуден
би видял - да беше буден!
© Мария Todos los derechos reservados