18.07.2010 г., 21:54 ч.

Турнир в гората 

  Поезия » За деца
877 0 27

     

Кумчо Вълчо – футболист,

Зайко Байко – каратист.

Щом си хапна от медеца,

мажоретка стана Меца.

 

                                    Баскетбол играе Ежко,

                                    леко скача, стъпва тежко.

                                    Пръв плувец, че беше Лиса,

                                    после всичките ги слиса.

 

Охльо Бохльо е бегач,

костенурката – скачач.

Катеричка щанги вдига,

бре, че чудо, хайде стига!

 

                                    На отборите медали

                                    там съдиите раздали.

                                    Даже ти турнира чуден

                                    би видял - да беше буден!

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??