9 jul 2017, 23:29  

Твоето име... 

  Poesía » De amor, Verso libre
404 1 6

Твоето име...

 

...Назовава ме отвън,

назовава ме отвътре,

назовава дори и сянката ми,

заспива на гръдта ми,

събужда се в сърцето ми,

зора от пиано светлина...

Славей смел е твоето име,

прегърнал всяко мое кътче...

целунало дъждовно бузата ми,

съкровено паднало... на

рамото ми...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??