9.07.2017 г., 23:29 ч.  

Твоето име... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
402 1 6

Твоето име...

 

...Назовава ме отвън,

назовава ме отвътре,

назовава дори и сянката ми,

заспива на гръдта ми,

събужда се в сърцето ми,

зора от пиано светлина...

Славей смел е твоето име,

прегърнал всяко мое кътче...

целунало дъждовно бузата ми,

съкровено паднало... на

рамото ми...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??