Jul 9, 2017, 11:29 PM  

Твоето име... 

  Poetry » Love, Free verse
405 1 6

Твоето име...

 

...Назовава ме отвън,

назовава ме отвътре,

назовава дори и сянката ми,

заспива на гръдта ми,

събужда се в сърцето ми,

зора от пиано светлина...

Славей смел е твоето име,

прегърнал всяко мое кътче...

целунало дъждовно бузата ми,

съкровено паднало... на

рамото ми...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??