18 ene 2009, 9:14

Твоето "преди" 

  Poesía » De amor
694 0 3

Уличната лампа ме преследваше,

оставях й безброй следи,

паважът ли така ме гледаше

или сянката на твоето „преди”.

 

Сълзи от очите ми се раждаха,

на лицето бяха просто блясък,

и всеки път, когато падаха,

вкусът в душата беше сладък.

 

От ден на ден те губех в себе си,

оставяше ми своите знаци,

но чувствата към мене взе си ги,

успя от теб да ме опазиш.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??